Příznivci děl H. P. Lovecrafta mohou začít vyhlížet příběhovou střílečku z pohledu první osoby od studia Incantation Games. Decadent láká na atmosférický průzkum, hororové prvky a pohlcující zážitek. Čelit budete různým nepřátelům, nebezpečnému prostředí i jedinečnému pocitu osamělosti.

Hlavním hrdinou je John Lorn, královský průzkumník a veterán z první světové války, jenž se vydává zachránit svého syna. Během toho ale objeví prastaré tajemství a postaví se zvráceným horským kmenům, hybridním vodním bytostem, prastaré entitě i neustále se měnící noční můře. Bránit se bude konvenčními střelnými zbraněmi z 20. let minulého století i očarovanými pistolemi s okultními vlastnostmi. K dispozici bude mít ještě podivné artefakty a mimozemské biologické zbraně.

Tento zajímavý arzenál bude možné různě upravovat, zatímco se John bude muset naučit chodit po hranici mezi dobrem a zlem a zjistí, kolik bolesti je ochoten způsobit, aby zachránil někoho drahého. Na této nevšední cestě se vydáte do lesů bez světla, mrazivých tunder, nepřátelských útesů, podzemních jezer, nekonečných ledovců, jeskyň překypujících mimozemskými houbami, bezčasých nekropolí a mnoha dalších podivných, ale i děsivých míst.

Hra je naplánovaná na rok 2025 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.