Days Gone slaví rok. Akční adventura s nakaženými od SIE Bend Studio vyšla 26. 4. 2019 a ze začátku by nikdo neřekl, že i tato PlayStation 4 exkluzivita (vyšla s českými titulky) uspěje. Hráči si ale post-apokalyptický svět s nakaženými a drsným motorkářem zamilovali. O tom svědčí statistiky vývojářů, kteří se pochlubili, že hráči v Days Gone dohromady nahráli 200 milionů hodin.

SIE Bend Studio poděkovali hráčům a zveřejnili další statistiky. Komunita zlikvidovala 45 milionů hord a vyčistila 30 milionů táborů a stejný počet Nero stanic. Fotografický mód využil milion hráčů a dohromady všichni získali 100 milionů trofejí.

Days Gone se i přes smíšené recenze dařilo a nadále daří. Dle dřívějších náznaků to vypadá, že v SIE Bend Studio pracují na pokračování. V současné době shánějí posily pro nový AAA projekt. Ten by dle jiných inzerátů měl vyjít na PlayStation 5.

V loňském roce se zástupci tvůrčího týmu nechali slyšet, že chtějí prozkoumat mnoho, mnoho různých cest a vdechnout světu Days Gone více života.