Daymare: 1998, temný third-person survival horor inspirovaný prvními díly série Resident Evil, vyšel koncem léta minulého roku na počítače. Od hráčů si vysloužil kladné hodnocení. Je tak skvělé, když byl potvrzen příchod konzolových verzí. Na PlayStation 4 a Xbox One vyjde Daymare: 1998 již 28. 4. 2020. V Evropě a Severní Americe budou k dostání i fyzické PS4 verze.

Pokud máte rádi hororové survival hry inspirované tituly vytvořenými během 90. let, tak byste si Daymare: 1998 neměli nechat ujít. Projekt původně začal jako restart Resident Evilu 2, a to již v létě 2015. Fanoušky neodradilo ani oznámení remaku Resident Evilu 2 od Capcomu. Místo toho založili nezávislé studio Invader Games a rozhodli se z Daymare: 1998 udělat poctu starým hororovým klasikám.

Podle tiskové zprávy vyžaduje Daymare: 1998 strategický přístup k boji a hádankám. Příběh je vyprávěn několika postavami a zavede vás do tajného výzkumného zařízení, kde se vyrábějí smrtící chemické zbraně. Speciální bezpečnostní tým byl pověřen, aby incident vyšetřil. Čekají na ně krvelačná monstra.