Do Guinnessovy knihy rekordů se zapsala další hra. Známý překážkový titul Fall Guys si vysloužil zápis jako nejstahovanější hra z PlayStation Plus všech dob.

Se zprávou se pochlubili vývojáři ze studia Mediatonic prostřednictvím svých sociálních sítích a poděkovali úžasné komunitě Fall Guys za její nadšení, zpětnou vazbu a podporu, díky níž se tato party hra loni v létě stala virtuálním hitem a rozjasnila nás v době pandemie.

Zároveň připomínají nominace na cestu BAFTA a neuvěřitelný dokumentární ESPN film o fazolích. Ano, roztomilé fazolky z Fall Guys se objevily na nejrůznějších místech.

Bohužel jsme se nedozvěděli, kolik hráčů si Fall Guys z nabídky PS Plus stáhlo. Hra byla uvedena 4. 8. 2020 a rekord byl překonán 26. 8. Lepších výsledků se nepodařilo dosáhnout titulům jako PlayerUnknown’s Battlegrounds, Destruction AllStars, Final Fantasy 7 Remake nebo Call of Duty: Black Ops 4-

Na konci července letošního roku se konalo zahájení páté sezóny, která na servery přilákala více než 200 tisíc hráčů. Jak vidno, o Fall Guys je stále zájem.