Upřímně jsem na Cyberpunk 2077 zvědavý od oné doby, kdy byl vypuštěn do světa malinký teaser. Pro připomínku si ho můžete pustit v přiloženém videu. Zní to až šíleně, ale je to už přes 5 let, co CD Projekt teaser zveřejnil. Přes 5 let a stále se nemůžu dočkat, co nám talentovaný polský tým přinese. 

Poslední střípek informace, kterých začíná pozvolna přibývat, přináší to, že vývojáři touží po tom vytvořit ojedinělý hudební zážitek. Dá se tedy říct, že soundtrack bude mít ve hře velkou roli pro parádní atmosféru. Na hudební stránce se má podílet bubeník Brian Mantia, který několikrát spolupracoval např. se skupinou Guns N' Roses. Z malého rozhovoru pro Audified vyplynulo, že CD Projekt touží po experimentování, s čímž mu Mantia má pomoct.

"Tenhle projekt je docela výzva, protože vývojáři chtějí hudbu, kterou jinak nikdy nikdo neslyšel... jestli to dává smysl. Chtějí hudbu, která bude z roku 2077. Mám rád bílý šum a předpokládám, že tam bude hudba za 60 let. Zjednodušeně jde o jakoukoliv frekvenci, kterou člověk může slyšet. Na tomhle projektu zkrátka makám!"

Mimoto bylo zjištěno, že na hudbě se bude podílet i Mellisa Reesová, jejíž práce šla slyšet v titulech jako Bloodborne či InFamous: Second Son.