Čtyři nejpodstatnější body z prezentace titulu Cyberpunk 2077, který se stejně jako vloni objevil na konferenci Microsoftu. První: objevil se tam; druhý: oznámen datum vydání; třetí: objeví se tam Keanu Reeves; čtvrtý: objevily se informace o sběratelské edici. Můžeme opět říci, že CD Projekt prostě umí?

Samotné video ukazuje vyhrocené události okolo jedné zřejmě nevydařené akce, která skončí přesně tak, jak se dá od této hry čekat - nekompromisně. Svět Cyberpunku bude opravdu nelítostný a zlý. Koukat na něj ale bude lahůdka, však sami posuďte, jak nádherně hra vypadá. A co teprve až bude hra venku? To zjistíme 16. dubna 2020, tedy velice symbolického dne. Sedmý červenec nevyšel, nevadí. 

Velkou událostí je také zapojení postavy ztvárněné Keanu Reevesem, který je poslední roky známý hlavně jako ostrostřelec a mlátička John Wick ze stejnojmenných filmů. Jakou úlohu bude mít, zatím není známo.

Nakonec stojí za to zmínit sběratelskou edici, jež už se objevila na oficiálních stránkách vývojářů. Kdo si tedy bude chtít připlatit oproti základní edici, dostane samozřejmě hru samotnou, sběratelskou krabici, soundtrack, reverzibilní přebal, steelbook, sošku, artbook, kovové špendlíky, klíčenku, pytel na důkazy, záplaty, průvodce světem, pohlednice, mapu města Night City a sadu nálepek. To prostě chcete, že ano? Že ano?