Oznámení Crash Bandicoot 4: It's About Time bylo pro veterány série krásným překvapením, které doprovázely zajímavé informace a trailer. Během včerejšího dne padlo embargo na gameplay záběry od řady lidí a Youtube kanálů, kteří měli předčasný přístup ke speciálnímu demu hry. A prostřednictvím nich se k nám dostalo několik videí včetně bližšího pohledu na různé úrovně, nové mechaniky a další věci.

Přečtěte si také: Crash Bandicoot s podtitulem It's About Time ignoruje šílené spin-offy

Kanál PS5Trophies nám blíže ukázal dva levely zcela bez komentáře. Snow Way Out z pohledu jak Crashe, tak Neo Cortexe a také úroveň Dino Crash se zajímavým prostředím džungle a maskou, která nám dovoluje přejít do „phase world” a zapnout nebo vypnout určité elementy světa, které fungujou jako překážky nebo plošiny.

Kanál Nick930 zase přišel s porovnávajícím videem, které se zaměřuje na grafické a hratelnostní rozdíly mezi Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy a čtvrtým dílem.

Mezi dalšími novinkami jsou například časové bedny, které se objeví jenom na chvilku, než zase zmizí, případně ohnivé bedny, jež šlehají nebezpečné plameny v určitých intervalech.

Crash Bandicoot 4: It's About Time vychází 2. 10. pro PlayStation 4 a Xbox One.