Twelve Minutes je příběhová hra viděna z ptačí perspektivy a zaměřuje se na život páru ve 12 minutách. Hrajete za manžela a žijete se svou těhotnou ženou, kterou policejní detektiv obviní ze zabití jejího vlastní otce. K činu mělo dojít před lety. Ve snaze zatknout vaši ženu vás detektiv zastřelí a vy umíráte. Vše se stane během pouhých 12 minut. Pak se hra vrátí na začátek a vy můžete zkusit jiné postupy a hledat stopy, abyste odhalili, co se vlastně stalo. Jen pozor, hra může končit i tím, že detektiv zastřelí vaši ženu s nenarozeným dítětem v břiše.

Ve hře uvíznete v časové smyčce, která se bude opakovat stále dokolečka a vy budete prožívat stejný teror a snažit se přesvědčit detektiva a zvrátit události, které jste předtím viděli. Máte ale pouhých 12 minut. Hra se vždy spustí v moment, kdy otevíráte dveře.

Přečtěte si také: Česká středověká adventura 1428: Shadows over Silesia bude mít DLC. Autor pracuje na další hře

Titul měl vyjít do konce letošního roku. To už ale neplatí. Na Twelve Minutes si ve verzích pro PC, Xbox One a Xbox Series X/S budeme muset počkat.

Připomeňme, že nedávno vývojář Luis Antonio odhalil hvězdné obsazení herců pro dabing. Patří mezi ně James McAvoy, Daisy Ridley a Willem Dafoe.