Dnes pro PC a konzolové verze úspěšného budovatelského simulátoru Cities: Skylines vychází placené rozšíření zaměřené na letectví. V doprovodu je bezplatná aktualizace s novými možnostmi pro úpravu okolí vašich budov a měst.

Po expanzích After Dark, Snowfall, Natural Disasters, Mass Transit, Green Cities, Parklife, Industries, Campus a Sunset Harbour přichází řada na letectví. Airports za 12,99 eur přináší možnosti, abyste si prostřednictvím několika terminálů, typů letadel a dalších budov vytvořili letiště tak, aby odpovídalo vašemu městu.

Postavit můžete jednoduché letiště, ale i globální dopravní uzle s vlastními leteckými společnostmi. DLC se propojí se stávajícími funkcemi, jako je cestování ruch, průmysl a veřejná doprava. Navíc vše máte pod svou správou, rozhodujete o ceně i síty vestibulů. Své manažerské dovednosti tak můžete pozvednout na vyšší úroveň.

V bezplatné aktualizaci došlo na vylepšení umělé inteligence letadel ve všech oblastech. Nad vaším městě by již neměla donekonečna kroužit letadla, která na jednu cestu přepraví více cestujících. To platí i pro všechna vozidla hromadné dopravy, která přijíždějí do vašeho města, případně jedou kolem: uvidíte méně časté cesty, ale s větším počtem cestujících na jednu cestu.

Poprvé můžete vyměnit stromy, které lemují silnice. Není problém vyměnit například malé javory za vysoké palmy. Celkem je k dispozici 14 nových krajinných prvků, včetně stromů, keřů a živých plotů.