Každým rokem nám EA přináší nové a upravené díly z jejich sportovních sérií. Jednou z nejoblíbenějších je FIFA, která je vždy o něco poupravena. Letos se však dočkáme poněkud zajímavějších změn.

Snad tou nejdůležitější je přidání Champions League. Dočkáme se plnohodnotné kariéry, ve které budeme bojovat právě o nejprestižnější pohár v Champions League. Budou samozřejmě přidáni i noví hráči do Ultimate teamu, jenž budeme nejspíše získávat stejným způsobem jako v minulých dílech. Žádná zmínka o změně tohoto systému nepadla. Co se ale změní, je systém ovládání hry. Jak plánování strategií, tak kontrolování jednotlivých hráčů na poli bylo dle slov moderátorů: Přepracováno ve spolupráci s komunitou, tak aby bylo co nejpreciznější a nejpohodlnější.

Hlavní příběhová linka se opět bude točit kolem Alexe Huntera. Zajímavostí je, že Alex Hunter je skotský brankář ze začátku 20. století. Je tak možné, že si FIFU zahrajeme právě v tomto období. Tím si však nejsme jisti, více podrobností bychom se měli dočkat později v průběhu tohoto léta.

Menších novinek se dočká i FIFA 18. Do hry bude totiž přidán update, který aktualizuje týmy a hráče podle letošního FIFA World Cupu. Co však potěší ty, které FIFA nelákala nebo neměli potřebné finance na její zakoupení, je Free Trial FIFY 18 pro všechny platformy.

Co říkáte na tyto novinky. Mění to hru natolik, abyste si ji koupili, nebo zůstanete u předchozího dílu?