Spektrální akční RPG Banishers: Ghosts of New Eden dělá stále lepší dojem. V novém videu se seznamujeme nejen s hlavními hrdiny a jejich anglickými dabéry, nýbrž jsme také svědky toho, jaký dopad mají rozhodnutí.

Dabéry jsou Russe Baina a Amaky Okafor, známá díky hlavní roli v kritikou oceňovaném seriálu Bodies (česky Těla). Doplňuje je Stéphane Beauverger, režisér příběhu hry. Video upozorňuje na to, jak důležitá jsou rozhodnutí a jaký dopad mají jejich následky v tomto temném a tajemném světě s nadpřirozenými bytostmi.

Banishers: Ghosts of New Eden připravuje francouzské studio Don't Nod. Autoři původního Life is Strange, Life is Strange 2, Vampyr a Twin Mirror nás zavedou do roku 1695. Příběh se odehrává v New Edenu a sleduje dva hrdiny. Antea Duarte a Red mac Raith jsou milenci a Banisheři, lovci duchů, kteří se zavázali chránit živé před hrozbou přežívajících duchů a přízraků. Po katastrofální poslední misi je Antea smrtelně zraněna a stává se jedním z duchů, které nenávidí. Ve strašidelné divočině Severní Ameriky pár zoufale hledá způsob, jak osvobodit Anteu z jejího prokletí.

„Ponořte se do překrásného, intimního a působivého příběhu dvou osudových milenců. Jako Banisheři vstupte do života komunit země New Eden a řešte strašidelné případy v mystickém světě, bohatého na tradice, který je sužován nadpřirozenými tvory a starověkými tajemstvími. Využijte svůj důvtip nebo kombinujte Anteiny duchovní síly a Redův arzenál s cílem porazit a zapudit duše trýznící vše živé,“ láká tisková zpráva.

Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 13. 2. 2024 pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC. Současně byla připomenuta sběratelská edice. Dostupná je výhradně v e-shopu Focusu.