Oznámení dodatečných balíčků před vydáním samotné hry je obvykle přijato rozporuplně. V případě real-time strategie Last Train Home jde ale o dobrou zprávu. Brněnské studio Ashborne Games se totiž dříve nechalo slyšet, že když bude hra úspěšná, bude mít dodatečnou podporu. Vypadá to tedy na přinejmenším uspokojivé předobjednávky.

Cesta československých legionářů bude v Last Train Home v budoucnu pokračovat expanzí nazvanou Legion Tales. Půjde o exkluzivní znovuhratelné real-time mise. Na více informací si ale musíme ještě počkat. Jisté je, že DLC bude součástí digitální Deluxe Edition. Ostatní si ho budou moci koupit samostatně.

Pokud se ptáte na konzolové verze, tak ty budou zvažovány později. Když bude hra úspěšná na počítačích, tak se může dostat i na ně. Last Train Home vychází už 28. 11. letošního roku s českým dabingem. Hru můžete v limitované fyzické edici s bonusy předobjednat třeba na CZC.cz. Edice kromě hry obsahuje tištěný oboustranný plakát, tištěné litografie, tištěný mini artbook a digitální soundtrack.

Ještě připomenu nedávný trailer. Ten přibližuje legionáře a jejich nepostradatelné role na strastiplné cestě do nově vzniklé Československé republiky. Technici starající se o vlak, kuchaři držící morálku, topiči pečující o chod kotle, nebo granátníci vrhající se do boje či střelci držící frontovou linii. Dále zdravotníci neúnavně pečují o zraněné a průzkumníci odhalující možná nebezpečí a nástrahy. To vše uprostřed chaosu bojů ruské občanské války a dlouhé pouti obrněným vlakem nehostinnou Sibiří. Každá bitva nebo úkol zdokonalují vojáky a jejich schopnosti. Ztratit vytrénovaného kuchaře či zdravotníka opravdu zamrzí…