Manželé Navrátilovi se chystají nabídnout hráčům možnost vyzkoušet si jejich připravovanou vyšívanou příběhovou plošinovku Scarlet Deer Inn, která má přinést emotivní příběh, temné podzemí plné potvor a svět inspirovaný slovanským folklórem. Jediné, co vás bude chránit před jistou smrtí, je louč.

„Všechny snímky postav jsou skutečně vyšívané a hudbu tvoříme sami pomocí tradičních nástrojů,“ vysvětlují autoři, kteří předtím vytvořili Feudal Alloy. Během hraní máme poznat zajímavé postavy a prožij dojemné příběhy plné nezapomenutelných okamžiků. Ten podpoří ručně malovaná pozadí, tradiční animace a folková hudba inspirovaná středověkem a hraná na tradiční nástroje.

„Odhalte příběh Elišky, mámy dvou dětí. Není nijak zvlášť výjimečná ani se o ní nepíšou hrdinské eposy. Okolnosti ji donutí prozkoumávat místa plná zajímavých a neobvyklých, ale také temných a děsivých situací,“ dodává oficiální popisek.

Demoverze Scarlet Deer Inn bude na Steamu dostupná od 8. 8. letošního roku. K hraní bude stačit 64bitový procesor a operační systém Windows 10, procesor Intel i5 (2 GHz), 4 GB RAM, grafická karta kompatibilní s DirectX 11 a 4 GB volného místa na pevném disku.

Plná verze nemá datum vydání. Scarlet Deer Inn je ve vývoji pro PC, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.