Casey Hudson po prosincovém odchodu z BioWare zakládá vlastní nezávislé studio pod názvem Humanoid Studios. Bývalý generální ředitel BioWare a veterán herního průmyslu chce vytvořit zcela novou značku, která hráčům přinese nespecifikované inovace.

Hudson vytvořil Humanoid Studios s cílem umožnit vývojářům tvůrčí svobodu, aby mohli odvádět svou nejlepší práci, a dát jim k dispozici nejlepší nástroje.

Humanoid Studios je kanadská společnost s kancelářemi v Britské Kolumbii a Albertě. Firma v současné době hledá zkušené vývojáře na několik vedoucích pozic. U Senior Gameplay Programmer a Senior Gameplay Designer se uvádí zkušenosti s profesionálním vývojem AAA her a ideálně s technologií Unreal Engine.

Další pozice zmiňují zkušenosti s designem v oblasti pohybu postav a vozidel. Dá se předpokládat, že Casey Hudson se bude držet v žánru RPG, kde má bohaté zkušenosti.

Během svého působení v Bioware byl Hudson producentem a vedoucím vývoje dvou největších franšíz: Mass Effect a Star Wars: Knights of the Old Republic. Ve společnosti pracoval v letech 1998 až 2004, než odešel do týmu Microsoftu. V roce 2017 se Hudson vrátil do BioWare jako viceprezident a generální ředitel.

Společně s ním z BioWare odešel i Mark Darrah, výkonný producent nadcházejícího Dragon Age.