Vývojářské studio Rebel Wolves, které v Polsku založili bývalí zaměstnanci CD Projektu RED, potvrdilo práci na temném fantasy RPG titulu Dawnwalker. Jako bonus jsme dostali nový artwork. Na něm vidíme postavu s mečem. Všimněte si, že na levé ruce má drápy.

Kreativním ředitelem AAA projektu je veterán Mateusz Tomaszkiewicz, jenž téměř 13 let působil v CD Projektu RED; byl hlavním designérem úkolů pro Zaklínače 3 a jeho rozšíření a šéfem úkolů pro Cyberpunk 2077. Rebel Wolves založil jeho bratr, Konrad Tomaszkiewicz, v loňském roce ve Varšavě za podpory čínské společnosti NetEase Games.

Jejich cílem je vytvořit světy, které budou hráči chtít prozkoumávat, a zároveň vyprávět emotivní příběhy. „V dnešní době je na trhu tolik fantastických RPG, ale mám pocit, že mezi hráči je nejen dostatek prostoru, ale také hlad po poutavějších příbězích,“ uvedl Mateusz Tomaszkiewicz.

„Chceme vytvořit svět, který budete chtít prozkoumat a ponořit se do něj, a vyprávět příběhy, díky nimž vám na postavách bude záležet. Naším cílem je přinést zážitek, který při dalším hraní umožní rozmanité volby a prostor pro experimentování. Pomáhat vytvářet tento zážitek s tolika talentovanými lidmi bude mým posláním v Rebel Wolves a nemohu se dočkat, až všichni uvidí, na čem tým dlouho pracoval,“ dodal.

Hra běží na Unreal Enginu 5 a nedávno vstoupila do alfa verze.