Na podzim roku 2022 se otřásly základy Rocksteady Studios. V polovině vývoje Suicide Squad: Kill the Justice League ze studia odešli spoluzakladatelé Sefton Hill a Jamie Walker, kteří byli výraznými osobnostmi při vzniku série Batman: Arkham.

Už v té době jsme věděli, že Hill ani Walker nehodlají z videoherního průmyslu odejít a na venek to vypadalo, že otěže nad Rocksteady Studios předávají v přátelském duchu a těší se na nové společné dobrodružství. Hill byl kreativním ředitelem Rocksteady a Walker ředitel studia.

Server Polygon nově zjistil, že si dvojice ve východním Londýně založila novou firmu. Jmenuje se Hundred Star Games, funguje pravděpodobně od října loňského roku a chce vytvářet špičkové herní zážitky.

Studio má v současné době zaměstnávat přibližně 25 lidí. Hill a Walker nechtějí pracovat s velkým týmem. Jejich cílem je mít zhruba 100 zaměstnanců, kteří budou složeni z veteránu v oboru a začínajících talentů. Dle všeho se jim podařilo z Rocksteady přetáhnout hrstku vedoucích vývojářů a ředitelů.

Tak uvidíme, co nám v budoucnu přinesou. Suicide Squad: Kill the Justice League vychází 2. 2. 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé Deluxe Edition si zahrají od 31. 1.