First-person střílečka Bright Memory Infinite si zakládá na grafické stránce. Detailní a krásný kabátek nám čínský vývojář prezentuje na nových screenshotech. Hra bude dostupná na všech hlavních platformách.

Bright Memory Infinite má nabídnout pořádné přestřelky i kontaktní souboje, dynamické efekty a nasvícení díky ray-tracingu, prostředí s mnoha zničitelnými prvky a výbušnou akci. Hru očekávejte v nadcházejících měsících pro Xbox Series X, Xbox One a PC. Nicméně, čínský programátor Zeng Xiancheng nemá s nikým podepsanou exkluzivitu a tvrdí, že později bude hra dostupná i na PlayStationu 5 a PS4. Ovšem na současné generaci nebude podívaná tak dechberoucí.

„Bright Memory: Infinite se odehrává v rozlehlé futuristické metropoli v roce 2036. Na obloze po celém světě se objevilo něco podivného a vědci nemohou najít žádné vysvětlení. Agentura pro výzkum nadpřirozených jevů (SRO) vyslala agenty do různých oblastí, aby tento jev prozkoumali. Brzy vyšlo najevo, že tyto podivné události mají souvislost s prastarým tajemstvím – dosud neznámou historií dvou světů, která co nevidět vyjde najevo...,“ popisuje tvůrce příběhové pozadí.

Pokud hrajete na počítači, tak si na Steamu můžete koupit původní Bright Memory ze začátku letošního roku. To slouží jako předvoj a ukazuje možnosti futuristické akce. Hráči tento titul hodnotí velmi kladně.

Přečtěte si také: S příchodem sedmé sezóny je Battlefield 2042 na víkend zdarma