Valentýn je tu a ve většině live service her se nám začíná objevovat nepřiměřené množství růžové barvy, srdíček, kytic a spoustu dalších věcí spojených s tímto svátkem zamilovaných. Výjimkou není ani hra Borderlands 3, která si k Valentýnu pro hráče připravila nový event s názvem Broken Hearts Day, což přesně vystihuje jeho hlavní náplň.

V průběhu eventu se kolem vašich nepřátel začnou objevovat poletující srdce a vy je musíte „zlomit“. Respektive je rozstřílet. Pokud tak uděláte, může dojít hned k několika věcem: od poškození až po dočasnou přeměnu nepřítele na vašeho spojence.

Nebojte, srdce vašich nepřátel nebudete lámat jen tak pro nic za nic. Čím více srdcí zlomíte, tím více odměn dostanete. Mezi odměny jsou zahrnuty speciální i legendární skiny, které lze získat pouze v tomto eventu. Pokud tedy budete poctivými lamači srdcí, můžete do své sbírky skinů získat opravdu jedinečné kousky. Krom toho došlo k zvýšení maximálního levelu z úrovně 50 na 53, což hráčům samozřejmě umožní získat i tři další dovednostní body.

Broken Hearts Day je dostupný ve všech verzích Borderlands 3 po dobu jednoho týdne.

Gearbox také zmínil, že pracuje na režimu True Vault Hunter, možnosti přeskočit cut-scény, Guardian Rank Toggling, Toggling Event, Fight for Your Life Improvements, Mayhem 2.0 a Twitch ECHOcast Extension Extensions.

Poslední zajímavá informace potom je, že 27. 2. můžete od 20:30 našeho času sledovat Gearbox Panel z PAX East, kde dojde k odhalení druhého placeného rozšíření kampaně Borderlands 3.