Bojovka s bizarními postavami od Ninja Theory a Microsoftu neuspěla. Tvůrci Hellblade, DmC: Devil May Cry a Heavenly Sword po celém roce od vydání Bleeding Edge zastavují vývoj a hlásí, že další obsah tahle multiplayerová bojovka už nedostane.

Bleeding Edge ve verzích pro PC a Xbox One zůstane hratelné. Je ale více než pravděpodobné, že postupně bude přicházet o další hráče, kterých není moc ani v těchto dnech. Vývojáři se místo obsahu pro Bleeding Edge chtějí zaměřit na vývoj Senua's Saga: Hellblade II, Project Mara a tajemného The Insight Project.

Přečtěte si také: Project Mara od tvůrců Hellblade se odehrává pouze v bytě

Bleeding Edge bylo oznámeno na E3 2019 a vyšlo na začátku minulého roku. Jedná se o multiplayerovou online bojovku v arénách s bizarními hrdiny. Na výběr jich máte hned 13, abyste složili dohromady tým a vrhli se do chaosu. Už v době vydání hráči nebyli z Bleeding Edge nadšeni a říkali, že od Microsoftu očekávají něco jiného. Britské studio v malém týmu ale na bojovce pracovalo dříve než ho v roce 2018 koupil Microsoft, americká společnost nechala projekt dokončit.