Je tady slibovaný téměř pětiminutový gameplay trailer, který láká na nadcházející akční RPG. Black Myth: Wukong představuje řadu dosud neviděných lokací, proměň, postav a dalších prvků. Díky videu také pronikáme hlouběji do příběhu a historie světa.

„Black Myth: Wukong kombinuje bohatý příběh s úžasným vizuálním zpracováním a jedinečným pojetím akčního RPG. Hráči budou prozkoumávat fascinující říši plnou zázraků a objevů starověké čínské mytologie, úchvatné krajiny a rozmanitého obsazení nezapomenutelných postav podle slavného románu Cesta na západ,“ uvádí tisková zpráva.

Při boji s nejrůznějšími monstry vycházející z čínské mytologie budete využívat hůl, kouzla, proměny a magické nádoby. Volně můžete kombinovat různá kouzla, schopnosti, zbraně a vybavení, abyste našli vítěznou strategii, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu boje.

Black Myth: Wukong vyjde 20. srpna/augusta letošního roku pro PC (Steam a Epic Games Store) a PlayStation 5. Na Xbox Series X/S se hra dostane později, potřebuje další optimalizaci.