Dosavadní ukázky z Black Myth: Wukong se zaměřovaly na ohavné příšery a boj s nimi. V těchto situacích vypadala akční adventura skvěle. Stejnou kvalitu drží i v cutscénách, jak dokazuje nové šestiminutové video. V něm dcery diskutují o svatbě svých matek. Když vydržíte až do konce, uvidíte novou strašlivou příšeru v podobě obřího pavouka (video nahoře).

Absenci boje vyhrazuje Nvidia. Společnost zveřejnila dlouhé video s hlavním hrdinou, jak prozkoumává pohlcující a tajemný les, prohlíží si sběratelské předměty a bojuje s nepřáteli. To vše a mnohem více v doprovodu ray tracingu a DLSS. Video dole.

Hra Black Myth: Wukong je inspirována čínským románem Cesta na západ (u nás Opičí král) ze 16. století a připravuje ji čínské studio Game Science s využitím Unreal Enginu 5. Je vidět, že se tvůrci při soubojích proti nepřátelům několikanásobně většími, než vy inspirovali u Dark Souls, ale na tom není nic špatného. Projekty od FromSoftware jsou považovány za jedny z nejlepších titulů na světě.

Black Myth: Wukong je naplánován na rok 2023 bez upřesněných platforem, ale předpokládáme, že vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.