Dobrá zpráva pro fanoušky Beyond Good & Evil 2. Akční adventura žije. Špatnou zprávou je, že v dohledné době nejspíš nevyjde. Studio Ubisoftu v Barceloně totiž hledá senior gameplay animátora, jenž bude na projektu pracovat. Zkušeného animátora láká na možnost podílet se na jednom z nejambicióznějších projektů Ubisoftu.

„Převezměte odpovědnost za kvalitu animací a funkčnost herních systémů v jednom z nejambicióznějších projektů Ubisoftu,“ uvedlo studio na Twitteru, kde inzerovalo volné pracovní místo.

Za několik týdnů to bude pět let od oznámení Beyond Good & Evil 2. Agentura Bloomberg v únoru informovala, že hra je i po takto dlouhé době stále ve fázi předprodukce. Je tak otázkou, jak nakonec bude vypadat. Moc bych nespoléhal na to, co jsme viděli v traileru na E3 2017.

Připomeňme, že v roce 2020 projekt opustil Michel Ancel, tvůrce původního Beyond Good & Evil a série Rayman. V té době generální ředitel Ubisoftu prohlásil, že se titulu daří dobře. Mezitím byla oznámena celovečerní filmová adaptace od Netflixu.