V neděli jsme se bavili o připravované hře od Bethesdy. Teorie byly správné, neboť už v pondělí jsme se oficiálně dozvěděli, že se chystá Rage 2. Na Twitteru a YouTube se ukázal úžasný oznamovací trailer a nyní dokonce gameplay trailer.

V prvním z trailerů se nejde dozvědět, jak pořádně bude hra vypadat, ale spíše jen to, že hra bude vydaná. To však neznamená, že se vám trailer nebude líbit. Jde o dobře sestříhané video, které je většinou hrané živými herci. To celé je doprovázené dokonalou hudbou od Andrew W.K, a to Ready to Die. Co bych to ale popisovat, z toho byste nic neměli. Koukněte se proto na video sami, můžete tak udělat přímo zde.

Novější trailer už nám prozrazuje o samotné hře více. Vidíme totiž render ze samotné hry. Hned po zhlédnutí pochopíme, že půjde o „neskutečnou řežbu“. Je vysvětleno, jak skončil život na zemi, který doposud známe, a jak se nyní žije. Svět je totiž plný nepřátel, buď lidských nebo mulatských. Lidi, i když musejí bojovat o holí život, se dokáží bavit, ale tak trochu zvláštně. Spíše bych měl říct brutálně. Mají totiž nejrůznější hry, co většinou končí smrtí nebo těžkými zraněními.

Celkově mě hra poměrně zaujala ještě více než předchozí díl a těším se, že si hru budu moci sám zahrát. Možnost na to bude jak na PlayStation 4 a Xbox One, tak i na počítačích. Postupem času bude i možnost předobjednávky, ale tlačítko na stránkách Bethesdy vás prozatím nikam nedovede.