Konec trápení? S live service hrou Suicide Squad: Kill the Justice League měli v Rocksteady Studios velké plány. Autoři série Batman: Arkham chtěli přinášet nový obsah roky. Vydání ale bylo katastrofou a hráče bláznivý Sebevražedný oddíl moc nezajímá.

V herní divizi společnosti Warner Bros. údajně čekali na to, zda se situace nezmění po spuštění první sezóny. Nálada mezi komunitou ale o moc lepší není a zdá se, že se zatím nenašel dostatečný počet hráčů, aby se vyplatilo Suicide Squad: Kill the Justice League dále živit.

V důsledku toho měli ve WB Games a Rocksteady začít spřádat plány na ukončení podpory. Vypadá to, že pátá sezóna bude ta poslední. Naznačuje to prominentní leaker Miller Ross. Ten jako první informoval o konci Marvel's Avengers od Crystal Dynamics. Podle jeho nových informací jsou nyní vytvořeny interní plány pro závěrečnou sezónu Suicide Squad: Kill the Justice League. To by znamenalo vydání posledního obsahu rok a něco po premiéře hry.

Závěrečné dvě sezóny by měly být tím nejlepším, co Suicide Squad: Kill the Justice League nabídne. Do boje se má zapojit samotný Batman, který se po záchraně ze středověkého Elseworldu připojí k Flashovi a Green Lanterovi, tedy mezi ty hodnější v Lize spravedlnosti. Mezi hratelnými hrdiny se má objevit Deathstroke. Ten má mít rozpolcený názor na záchranu Batmana. Zajímavé je, že Batmana má stále dabovat Kevin Conroy. Slavný herec zemřel v listopadu/novembri 2022. Dle neověřených informací před svým odchodem nahrál dodatečné dialogy.

Čtvrtá sezóna by měla vypuknout v lednu/januári 2025. Takže pátá by se měla o slovo přihlásit někdy v dubnu/aprílu téhož roku. Suicide Squad: Kill the Justice League vyšel letos na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

První sezóna nabídla Jokera. Ve druhé se má dle všeho objevit Mr. Freeze. Dataminéři a hackeři dále odhalili, že hratelnými postavami mají být ještě Killer Croc, Katana, Poison Ivy, Black Manta, Scream Queen nebo Gorilla Grodd.