Během léta vyjde příběhový balíček pro Avatar: Frontiers of Pandora. Jmenuje se The Sky Breaker a trailer ukazuje některé z nových lokací, které navštívíme, a nepřátele, kterým budeme čelit.

Na hráče čeká neprobádaná část Pandory, konkrétně Horní pláně, kde budou svědky znepokojivých události. Setkání klanů naruší velký stín na obloze a hlavní hrdina se starými přáteli musí bojovat proti členům frakce RDA. Připojíte se tak k ostatním klanům Na'vi při záchraně měsíce před obávaným protivníkem.

The Sky Breaker DLC vyjde 16. 7. 2024. Dostupné bude pro majitele Season Passu, případně si ho každý bude moci koupit samostatně.

Na podzim 2024 dorazí druhý velký balíček: Secrets of the Spires, který se odehraje v novém regionu v Západní hranici, kde těžba RDA způsobuje strašlivé škody. Hráči využijí svého Banshee a pustí se do vzdušných soubojů, aby odhalili tajemství této nové oblasti s kaňony a obnovili mír dříve, než bude pozdě.

Avatar: Frontiers of Pandora vyšel koncem loňského roku na PC, Xbox Series X/S, PS5, PS4 a Xbox One. Pokud čekáte na Steam verzi, tak ta bude dostupná od 17. 6. 2024. Kromě standardní edice bude v nabídce Deluxe Pack (obsahuje Ultimate Pack se zbraněmi, sadou vybavení a exkluzivními předměty), Gold Edition (obsahuje Season Pass pro DLC, která vyjdou v následujících měsících) a Ultimate Edition (obsahuje veškerý dosud zmíněný obsah navíc s digitálním artbookem). Ceny nejsou uvedeny, ale s největší pravděpodobností budou shodné s cenami v ostatních obchodech, tedy od 69,99 eur za základní verzi až po 129,99 eur za Ultimate.

Více aktuálních novinek ze Summer Game Festu, včetně Ubisoft Forward, najdete tady.