Avatar: Frontiers of Pandora se nám po vydání poněkud ztratil z radaru. Ve studiu Massive Entertainment si ale vedle vývoje Star Wars Outlaws našli na akční dobrodružství zasazené na Pandoru čas a vydávají v pořadí třetí aktualizaci. Dostupná je pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze hry.

Update opravuje četné chyby v úkolech, specifických mechanikách (například teleportaci po smrti) a grafické chyby. Tvůrci se zaměřili na drobné i větší problémy. Už by se vám nemělo stát, že při úkolu budou blbnout postavy ovládané umělou inteligencí.

Potěšující je rozšíření místa v inventáři a crafting pro zásoby a váčky. Stejně tak vylepšené smysly Na'vi, aby bylo snazší rozpoznat cíle úkolů a důležité předměty. Dokonce si v Massive dodělali domácí úkol a přidali názvy rostlin a zvířat v na'vijštině. V grafických možnostech zase najdete posuvníky pro mlhu a rozmazání pohybu.

Více se o aktualizaci dočtete na oficiálních stránkách hry. PC verze nedávno obdržela podporu AMD FidelityFX Super Resolution 3.