Ve studiu ZeniMax Online se věnují nejen podpoře The Elder Scrolls Online, ale také další hře. Její vývoj probíhá čtyři a půl roku a půjde o zbrusu novou značku. Nesouvisí tedy se žádnou sérií od Bethesdy nebo Microsoftu.

Kreativní ředitel Ben Jones v rozhovoru pro podcast Product Builders označil projekt za rozsáhlý a dodal, že je do něj značně investováno. Tomu odpovídá i tým čítající přes 200 lidí. Sám Jones vede skupinu zhruba 50 designérů.

Ze starších pracovních nabídek zjistíme, že v ZeniMaxu chystali nový engine pro novou AAA hru. To bude určitě tenhle projekt.

Dříve se objevovaly informace spojující nový projekt ZeniMaxu se Starfieldem. V Bethesdě připravují tohle příběhové RPG pro jednoho hráče, zatímco v ZeniMaxu na něj mohou údajně navázat svým MMORPG.

Youtuber Skullzi, jenž je považován za spolehlivého leakera, v dubnu letošního roku odhalil plány Bethesdy. U ZeniMaxu uváděl vývoj multiplayerové RPG titulu zasazeného do světa Star Wars. Údajně má být založen na úspěšném seriálu The Mandalorian. Nebylo to poprvé, co o něčem podobném kolovaly neoficiální informace.

Jedno je jisté, jde o velký projekt. Brzy bychom se o něm mohli dozvědět první podrobnosti. Třeba na 9. 12. v brzkých ranních hodinách na The Game Awards.