Don't Nod, autoři původního Life is Strange, Life is Strange 2, Vampyr a Twin Mirror, přestavili hru Banishers: Ghosts of New Eden. Jedná se o spektrální akční RPG. Hrát budete za dva zdatné lovce duchů, kteří operují napříč Severní Amerikou ve fiktivním místě zvaném New Eden. Za úkol mají prohledávat divočinu roku 1695 a hledat ztracené duše. Přitom budou čelit nemožným morálním volbám a jejich dramatickým důsledkům pro živé i mrtvé. V tomto případě se tvorba Don't Nodu nezapře.

Dočkat se máme intimního a jedinečného příběhu ve fantasy světě. Zajímavostí je, že hlavní hrdinové, Antea Duarte a Red mac Raith, jsou nejen kolegové, ale také milenci. Společně přísahali, že budou chránit živé před hrozbou duchů a přízraků. Teď ale čelí něčemu neočekávanému, protože při poslední misi došlo ke katastrofě, Antea byla smrtelně zraněná a stala se jedním z duchů, které nenávidí. Společně teď putují strašidelnou divočinou Severní Ameriky a zoufale hledají způsob, jak Anteu z jejího nového údělu vysvobodit.

Ponořit se máte do krásného, intimního a silného příběhu dvou osudových milenců. Budete řešit strašidelné případy v mystickém a po pověsti bohatém světě, jenž je sužován nadpřirozenými bytostmi a dávnými tajemstvími. Bojovat budete kombinací duchovních sil Anteiny a arzenálu Reda. Používat tak budete různou výbavu, zbraně a magii. Záblesky tohoto mixu můžete vidět v traileru.

„Jak moc se zřekneš svého slibu lovce duchů kvůli své milence, která se stala jednou z takových duší?“ ptají se vývojáři. Tisková zpráva v neposlední řadě zmiňuje ještě odemykání nového vybavení a schopností a odhalení prastarých tajemství a skrytých záhad.

Výprava do New Edenu započne někdy v roce 2023 na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.