Francouzské studio Dontnod, které si hráči spojí zejména s prvním a druhým dílem epizodické adventury Life is Strange, lákalo na důležité novinky. Pokud někdo očekával představení nové hry, tak bude zklamán. Firma oslavuje 14. výročí a při té příležitosti představila novou identitu a logo.

DONTNOD Entertainment se mění na DON'T NOD. Společnost ve Francii a Montrealu zaměstnává zhruba 320 lidí a pracuje na šesti vzrušujících interních projektech. Ty mají odrážet novou identitu, DON'T NOD jsou dvě slova, jež reprezentují jejich tendenci být nekonvenční jako společnost i ve hrách, které vytvářejí.

Nové logo má spojovat jejich hry – smysluplné a silné příběhy. Pokud byste od DON'T NOD po Tell Me Why a Twin Mirror čekali další Life is Strange, tak bohužel. Značka patří Square Enix a ta si pro budoucí spolupráci vybrala Deck Nine, autory Life is Strange: Before the Storm, Life is Strange: True Colors a Life is Strange Remastered Collection.

Jedinou oznámenou hrou je Gerda: A Flame in Winter od PortaPlay Gaming Aps, DON'T NOD titul pouze vydávají na PC (Steam) a Nintendu Switch. Hra je příběhovým RPG inspirovaným skutečnými událostmi. Zavede vás do malé dánské vesnice během druhé světové války. Hrát budete za zdravotní sestru Gerdu, které se klidný život obrátí vzhůru nohama během okupace jejího domova. Gerda se musí pokusit zachránit své milované, a přitom zůstat věrná sama sobě.

„Gerda: A Flame in Winter je příběh o soucitu, společenství a odvaze, inspirovaný skutečnými životními zkušenostmi a událostmi. Odhalte skrytou stránku historie a vyprávějte svůj vlastní příběh,“ lákají tvůrci.

Gerda: A Flame in Winter vyjde 1. 9. na PC a Switch.