V roce 2016 studio Bohemia Interactive představilo program Bohemia Incubator, určený pro vývoj různých experimentálních projektů. Jedním z prvních plodů Incubatoru byl Project Argo, bezplatná multiplayerová střílečka, která vznikla jako totální konverze Army 3 a která byla zaměřená především na snahu vývojářů z brněnské pobočky Bohemia Interactive získat do budoucna více zkušeností s provozem a podporou multiplayerových titulů.

V létě roku 2017 se pak z Projectu Argo stala plnohodnotná, i když stále bezplatná hra Argo, kterou si mohl každý stáhnout na Steamu. A přestože si našla základnu příznivců, kdovíjaký úspěch nebo chválu nezaznamenala. Proto nebylo příliš velkým překvapením, když o zhruba 13 měsíců později došlo k ukončení podpory oficiálních serverů. Neoficiální servery a servery určené ke správě a přístupnosti výbavy však byly nadále přístupné, stejně tak se mohli hráči těšit z automaticky nejvyššího levelu. V průběhu roku 2019 však byla podpora Arga ještě více omezena a nyní je definitivně ukončena.

Tvůrci provedli definitivní ukončení provozu projektu Argo tuto středu, a to v relativní tichosti, kterou narušilo pouze oznámení na Steamu. Došlo k němu po dlouhé diskuzi a po vážném zvážení, přičemž důvodem je zejména nutnost přesunu zdrojů na vývoj do jiných oblastí činnosti Bohemia Interactive. Hra je přitom stále k dispozici ve Steam knihovně každého, kdo kdy Argo zkusil, ale z důvodu vypnutí všech serverů je jednoduše nehratelná.

Tvůrci se zároveň omluvili za nedostatek komunikace před ukončením provozu serverů a vybídli všechny fanoušky, aby si našli spřízněné duše v komunitě Army 3. Ta koneckonců obsahuje takřka vše, co jsme mohli najít i v Argu, s výjimkou několika spíše kosmetických obsahových výjimek.

Paradoxní je, že přestože v případě projektu Argo opravdu nemůžeme mluvit o kdovíjakém úspěchu nebo pozitivním přijetí u hráčů a kritiků, jeho odkaz není zrovna zanedbatelný. Díky vývoji Arga mohla vzniknout moderní verze ostrova Malden z původní Operace Flashpoint (dnes distribuované pod názvem Arma: Cold War Assault), která byla přidána do Army 3 ve formě bezplatného DLC. Project Argo navíc stojí u zrodu konzolové multiplayerové střílečky Vigor, která je nyní o poznání úspěšnější a kvalitnější než její spíše experimentální předchůdce.