Na EA Play Live 2020 jsme se dočkali rozšíření pro Apex Legends, který loni zažil neuvěřitelný boom. Tento hype už sice dávno opadl, ale to neznamená, že by si hra nenašla věrnou základu fanoušků, kteří netrpělivě očekávali, co nám na konferenci EA předvede. A světě div se, odhaleno bylo pěkné překvapení.

Na začátek se můžeme těšit na nový event s názvem The Lost Treasures, který nám přinese opět známý způsob odemykání nových 24 exkluzivních skinů, Prize Tracker nebo staro-nový mód Armed and Dangerous. Těšit se navíc můžeme i na novou lokaci v Kings Canyon, která se tentokrát zaměří na Crypta. Event nám do hry tedy přinese mechaniky, na které jsme jako hráči již z ostatních eventů dobře zvyklí. To vše od 23. června.

Staří hráči jistě mód Armed and Dangerous poznají. Tehdy se hrálo pouze na brokovnice a odstřelovací pušky. Tentokrát se ale na zbraně omezovat nebudeme. Už ale na mapě nenajdeme brnění. Místo něho každý hráč již na začátek spadne s Evo Shieldem, který si on sám bude muset vylepšit. Další změnou v módu, a to tou rozhodně zajímavější, bude odstranění respawn beacons. Ty nově bude mít hráč u sebe v inventáři a bude si tedy on sám moci vybrat, kdy a kde respawne svého parťáka. Tato změna se z počátku bude týkat pouze zmíněného módu, ovšem po jeho ukončení bysme to měli očekávat i v klasickém módu a i rankedech.

To by byly změny ve hře. Ty mohly rozhodně potěšit všechny milovníky skinů, ovšem to nebylo to jediné, co nám EA prozradili. Tou rozhodně zajímavější zprávou pro nás je to, že se PC verze Apex Legends kromě Originu objeví na Steamu. Stanete se tak během letošního podzimu, kdy dorazí battle royale akce také na Nintendo Switch.