V rámci Gamescomu zveřejnilo české studio SCS Software první trailer lákající na nové rozšíření American Truck Simulatoru. Mapa populárního kamionového simulátoru se rozroste o stát Wyoming. Ten jsme mohli vidět již na nepřeberném množství obrázků.

Gameplay trailer ukázal v pohybuje nové silnice a dálnice, stejně tak známé národní parky, historické památky, nové firmy, zemědělské družstvo, krásnou přírodu a mnoho dalšího.

Ke spokojenosti chybí už jen datum vydání tohoto dodatečného balíčku. Ale i to jsme dostali! Wyoming DLC bude vydáno 7. 9. letošního roku.

JAKO DALŠÍ BUDE TEXAS

Další destinací American Truck Simulatoru bude rozsáhlý Texas. Virtuální kamioňáci se mohou těšit na druhý největší stát USA dle rozlohy i počtu obyvatel.

Texas má druhou největší ekonomiku Spojených států amerických, hned po Kalifornii, která byla součástí první verze hry, a najdeme zde enormní počet společností a průmyslových odvětví. Od hospodářských zvířat po energetiku a letectví. Jinými slovy, v tomhle státě nebude o práci pro kamioňáky nouze.

Vydání Texasu se očekává nejdříve koncem letošního roku.