Tenhle téměř pětiminutový trailer by měl být vyvrcholením marketingové kampaně Banishers: Ghosts of New Eden. Ukazuje vše, co bychom měli před blížícím se vydáním o akčním RPG vědět. Vývojáři rozdělili video na pět hlavních částí.

Jako první je nám představen různorodý svět New Eden. Zavítáme do hor pokrytých sněhem, bažin, středověkých vesnic, temných dungeonů, v jednom je obrovské monstrum, a užijeme si podzimní barvičky. Druhá část je zaměřena na prokletí, volby a důsledky. Dvojice hlavních hrdinů totiž bude čelit náročným rozhodnutím s velkými dopady na živé i mrtvé. Má být pouze na nás, koho zachráníme, koho obětujeme a koho necháme odejít. Tyto volby z nás potom udělají milosrdného zachránce, nebo neúprosného vymítače.

Třetí část ukazuje odlišný bojový styl našich hrdinů. Red se spoléhá na hrubou sílu s meči. K dispozici má také pušku a takzvaný ohněmor. Antea jako duch využívá éterické útoky. Její nadpozemské schopnosti odhalují neviditelné a rozpoutávají ničivé duchovní útoky od teleportace po přízračné poškozovací zóny. Arzenál a schopnosti můžeme vylepšovat, abychom mohli čelit silnějším nepřátelům. O tom jsou poslední dvě části.

Jste připraveni na tohle dobrodružství a vymítání? Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 13. 2. 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Konzolové verze budou dostupné fyzicky s bonusy v podobě sběratelské magnetky, sady litografií a plakátu. Všude je potom bonusové Wanderer Set DLC obsahující skiny na outfit a zbraně pro Reda.