Nová sezóna Fortnitu je tady a přináší, jako vždy, pozměněnou mapu a nový battlepass, který obsahuje přes 100 kosmetických předmětů. Do hry se nově dostali i mazlíčci. Lze je nosit na zádech a jestli si chcete jednoho z nich pořídit, můžete je získat v battlepassu na úrovních 12, 29 a 43. Vaši zvířecí kamarádi budou reagovat na okolní dění a nikdy tak nebudete ve hře sami. Z placeného Battle Passu opět dostanete 2 skiny rovnou ze začátku. Jedním z nich je DJ Yonder. Druhý skin, Calamity, je progresivní, což znamená, že si můžete hraním odemykat nové varianty skinu.

Prostředí tentokrát změnila záhadná kostka, která několik týdnů putovala po mapě. Díky ní se celý ostrov ve středu lootlaku zvedl vysoko nad zem a záhadné anti-gravitační ornamenty z minulé sezóny se také pozměnily. Krom toho bylo samozřejmě předěláno několik lokací, které udrží hru svěží a zajímavou.

Novým předmětem se stal takzvaný "Shadow Stone". Ten vám umožní přeměnit se na 45 sekund do „Shadow formy“, ve které sice nemůžete střílet, ale pokud se nehýbete, nikdo vás neuvidí. Zároveň můžete procházet zdmi. Z Battle Royale módu bude odstraněn lehký kulomet, Bouncer, dálkově odpalované výbušniny a Impulse granáty. V Playground módu budou tyto předměty nicméně stále přítomny.

Novinkou je také cross-play pro PS4, o kterém si můžete přečíst více ZDE. Líbí se vám noví mazlíčci? Chtěli byste ve Fortnitu různé mapy, podobně jako v PUBG, nebo vám vyhovuje toto pozměňování jedné mapy? To všechno jsou naše otázky na vás, vyjádřit se samozřejmě můžete v komentářích!