Obléct svetr, na něj bundu, do batůžku deštník a můžeme vyrazit do nové zoo, pyšnící se zvířaty z Eurasie – největšího kontinentu na planetě Zemi. Těšit se můžeme na zvířata z různých koutů tohoto rozsáhlého území – sedm jich uvidíme ve výbězích a jedno v expozici. Již název rozšíření napovídá, že se opět jedná o balíček naplněný hlavně zvířaty, a tak jejich výběhy bude potřeba sestavit již z objektů dostupných ve hře Planet Zoo, protože dodatek nepřinese žádný nový stavební styl.

ZVÍŘATA Z EURASIE

Rozšíření přináší osm druhů zvířat od býložravců přes plaza, ptáka až k šelmám. Nové druhy najdete jak v zelenajících se údolích, tak až na vrcholcích nehostinných hor. Těšit se můžete na tato zvířata:

  • Zubr
  • Prase divoké
  • Rosomák
  • Takin
  • Saiga
  • Medvěd pyskatý
  • Labuť velká
  • Želva zelená (expoziční zvíře)

Všechna tato zvířata obývají velké lány území, proto bude důležité jim prostor dopřát i ve vašich zoo parcích. Vývojáři se opět zaměřili mimo vzhledu, hlavně na chování zvířat a jeho vyobrazení ve hře. Nové druhy tak můžete obdivovat s unikátními animacemi při interakci s okolím i mezi jedinci téhož druhu.

NOVÝ SCÉNÁŘ

Jako u každého rozšíření i zde nelze opomenout na scénář kampaně, kdy budete požádáni Berniem Goodwinem (postava, která vás provází kampaní od začátku, pozn. red.) o pomoc s jeho tajnou misí. Vaším úkolem bude navrhnout a postavit zoo, abyste překvapili Nancy Jonesovou, která bude na park dohlížet, po jeho odchodu do penze. Tito dva spolu pracovali přes 30 let, a tak je Bernie nadšený, že může pracovat na projektu pro svou nejlepší kamarádku. Celé to teď stojí jenom na Berniho schopnosti udržet vše v tajnosti.

AKTUALIZACE HRY 1.16

Aktualizace hry vždy předchází vydání rozšíření a stejně tak vždy přináší i nové herní mechaniky. Kromě oprav chyb a glitchů dostaneme nový typ budovy – obchod se suvenýry. Sice již jistou podobu stánku s dárečky ve hře máme, ale teď se bude jednat o modulární a plně upravitelnou budovu. Celá stavba bude fungovat na jednoduchém principu přidávání dalších částí podle toho, jak zrovna potřebujete. Jednoduše stačí umístit hlavní dílek a kolem něj si pak už podle sebe vybudujete jednotlivé části, na které si sami zvolíte z nejrůznějších druhů poliček, přihrádek a skříněk na vystavení zboží.

Dodatek i aktualizace vám hru obohatí již 13. 12. a k dostání bude jako vždy s cenovkou 9,99€, která je typická druh rozšíření, jenž obsahuje pouze nové zvířecí druhy.