Nezávislé studio Two Star Games přichází s netypickou hororovou first-person střílečkou. Ve hře Choo-Choo Charles je hlavním nepřítelem zlá lokomotiva, která teorizuje obyvatele jistého ostrova. Vy musíte nasednout do starého vlaku a vypořádat se s hrozbou.

Charles, jak strašlivému tvoru místní říkají, není obyčejnou lokomotivou, vnímá, prý rád lidské maso a má pavoučí nohy, které ho neomezují pouze na pohyb po kolejích. Postupně budete nacházet šrot, abyste si mohli vylepšit svůj dopravní prostředek, udělat z něj stroj smrti a postavit se Charlesovi.

Napětí a pocit nebezpečí tvůrci budují skrz úkoly. Ty často vyžadují opustit bezpečí svého vlaku. Charles může číhat za každým rohem.

Two Star Games mají na kontě několik dobře přijatých her na Steamu, například My Beautiful Paper Smile, My Friend is a Raven nebo Cloud Climber.

Choo-Choo Charles vyjde v prvním čtvrtletí roku 2022 na PC. Pro hraní budete potřebovat alespoň Windows 7 64-bit, 2,5 GHz Quad-core, 4 GB RAM, GeForce 470 GTX nebo AMD Radeon 6870 HD a 2 GB volného místa na disku.