Sociální sítě Marvel Games lákají na zítřek. Ve středu 27. března/marca odpoledne bude představena nová hra z tohoto světa. Čeho se dočkáme? Něco málo naznačuje obrázek. Další detaily přináší neoficiální informace.

„Zlý experiment způsobil výjimečné narušení časového proudu. Kdo bude vtažen do tohoto epického souboje?“ ptají se sociální sítě Marvel Games a přikládají obrázek. Ten znázorňuje nejrůznější hrdiny.

Podle zprávy serveru The Streamr bude zítra představena hrdinská online střílečka z pohledu třetí osoby od NetEase, která nabídne bitvy šest proti šesti. Něco podobného jako Overwatch od Blizzardu. Velkou součástí hry má být ničení prostředí a o hlas Magneta se má postarat Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi ve Star Wars: Klonové války). O hře mluvil také Paul Tassi z Forbesu a známí insideři Kurakasis a Miller.

Mezi hratelnými hrdiny údajně budou Doctor Strange, Scarlet Witch, Iron Man, Luna Snow, Punisher, Rocket, Groot, Loki, Spider-Man, Hulk, Magik, Magneto, Mantis, Storm, Peni Parker, Black Panther, Star Lord, Namor a Thor. Seznam se může ještě změnit.

Titul má mít název Marvel Rivals a prý dorazí na počítače, konzole a mobily. NetEase provozuje bezplatný third-person MOBA titul Marvel Super War a je vydavatelem mobilního Marvel Duel.

Minulý týden byla detailněji odhalena hra Marvel 1943: Rise of Hydra od šéfky vývoje Uncharted 1 až 3.