Se nám to hezky nahromadilo. Na Epic Games Store je zdarma first-person střílečka Wolfenstein: The New Order pro PC, zatímco na Microsoft Store si ve verzi pro PC a konzole Xbox Series X/S a Xbox One můžete vyzvednout mysteriózní dobrodružství Tell Me Why a na GOG je potom tahová strategie Warhammer 40,000: Chaos Gate pro PC.

Wolfenstein: The New Order je střílečka z pohledu první osoby, kterou studio MachineGames dokončilo v roce 2014. Příběh se soustředí na poválečný osud hlavního hrdiny BJ Blazkowicze, který se připojuje k hnutí odporu a zabývá se bojem proti nacistům, kteří již ovládli celou planetu. Na přidání hry do digitální knihovničky na Epic Games Store máte čas do příštího čtvrtka.

Tell Me Why je zdarma v rámci Pride Month pro PC a Xbox, titul byl takto zdarma i v minulém roce. Epizodická adventura dorazila v roce 2020 a vypráví příběh dvojčat Tylera a Alyson, kteří se po několika letech od sebe znovu shledají, aby prodali svůj domov z dětství na Aljašce – úkol, který je nakonec donutí čelit své traumatické minulosti.

Dvojčata sdílí nadpřirozené pouto, které jim umožňuje telepaticky komunikovat mezi sebou a zažívat vize minulých událostí. Tell Me Why je první AAA hrou s hlavní transgender postavou. Tou je Tyler, který řeší citlivé otázky.

Pokud místo Microsoft Store máte raději Steam, tak i tam je Tell Me Why zdarma.

Jako poslední tady máme Warhammer 40,000: Chaos Gate. Tahovou strategii získáte v rámci balíčku nazvaného Warhammer Skulls 2022 - Digital Goodie Pack. Čas na jeho vyzvednutí máte do 8. 6. 2022.