V posledním roce se v případě lovecké simulace mluvilo zejména o Way of the Hunter od bratislavského studia Nine Rocks Games a společnosti THQ Nordic. Už v roce 2017 však vyšel populární a hráči velmi kladně hodnocený theHunter: Call of the Wild, který nyní můžete mít zdarma ve verzi pro počítače.

Atmosférickou loveckou akci v otevřeném světě s kampaní pro jednoho hráče a multiplayerem nabízí zdarma Epic Games Store. Společně s tímto titulem je zdarma ještě Idle Champions of the Forgotten Realms, strategická manažerská hra ze světa Dungeons & Dragons. Na vyzvednutí obou kousků máte čas do příštího čtvrtka, 29. 6. 2023. Pak bude zdarma The Dungeon of Naheulbeuk.

„Ponořte se do atmosférického otevřeného světa plného života: od majestátních realistických zvířat po šustění listů nad hlavou, zatímco lovíte svou kořist. Můžete se vydat na lov sami anebo se spojit a lovit s kamarády. Jen pamatujte, že v tomto světě nejste jen návštěvník, jste jeho živoucí součást. Když ve křoví konečně spatříte majestátní korunu svého prvního jelena lesního, ten pocit se nedá popsat,“ lákají autoři na theHunter: Call of the Wild.