Studio The Chinese Room, kde vzniky hry Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody's Gone to the Rapture nebo Dear Esthe, se pochlubilo novým trailerem na připravované strašidelné dobrodružství Still Wakes the Deep, které nás zavede na zdánlivě opuštěnou ropnou plošinu.

Jako pracovník této plošiny budeme bojovat o život během kruté bouře v nebezpečném prostředí a v temných, mrazivých vodách Severního moře.

„1975. Na ropné plošině Beira D u pobřeží Skotska dochází k neštěstí. Navigujte hroutící se plošinu a zachraňte posádku před nadpozemskou hrůzou na hranici veškeré logiky a reality,“ láká tisková zpráva na poutavý katastrofický příběh s autentickým obsazením skotských herců.

Zapomeňte na zbraně, nějaké schopnosti a nástroje. K dispozici budete mít jen svůj důvtip, odhodlání a instinkty. Na ty se musíte spolehnout například v okamžicích, kdy vidíte, jak se chodby hroutí a plošina se pomalu potápí.

Still Wakes the Deep vyjde 18. června/júna letošního roku na Xbox Series X/S, PlayStation 5 a PC. V den vydání bude hra v Game Passu pro konzole a počítače.