THQ Nordic zveřejnilo nový trailer pro připravovanou moderní taktickou hru v reálném čase Desperados III. V tomto dlouho očekávaném prequelu k milované klasice Desperados: Wanted Dead or Alive zažijete příběh o původu nechvalně známého Johna Coopera a jeho gangu. Připravte si tedy své zbraně a vytaste je dříve, než to udělá nepřítel.

Vydáte se na drsný Divoký západ a povedete otrhanou družinu, ze které se stane velice funkční skupina nepravděpodobných hrdinů. Jednotliví členové vaší družiny sice budou mít ze začátku kvůli odlišným osobnostem problém spolupracovat, ale později zvládnou spojit své síly a charakteristické schopnosti a postaví se silnějšímu soupeři. Budou vás pronásledovat nemilosrdní zbojníci a zkorumpovaní muži zákona. A pokud chcete přežít budete muset vždy zvrátit průběh bitvy ve svůj prospěch.

Čeká vás dramatická výprava napříč USA a Mexikem ze 70. let 19. století, během níž budete čelit neuvěřitelně velké přesile. Vystopujte svého úhlavního nepřítele a zhaťte plány nelítostného korporátního magnáta. Využívejte až pěti různých postav s širokou škálou schopností, abyste zvládli infiltrovat, špehovat, sabotovat, unikat, krást, unášet, vraždit či vyhazovat všechno možné do povětří. A když ani jedno nebude fungovat, přijde řada na zbraně.

Každá mise nabízí velký počet rozmanitých řešení a cest, vyžaduje pečlivé plánování a načasování a také vám umožní přizpůsobit si hru vašemu stylu. Můžete své nepřátele porazit smrtící nebo nesmrtící silou, plížit se či se pustit do pořádné akční přestřelky. Je to jen na vás. Navíc titul přišel s režimem Showdown, který vám umožní kdykoliv zastavit hru a reagovat na léčky nebo přepadení. V průběhu bojů si však nezapomeňte užívat atmosféru klasického Divokého západu díky lokacím, jako jsou města v divočině, pouštní kaňony, močály kolem Mississippi, bující moderní města a spoustu dalších. To vše ve dne i v noci.

Hra bude k dispozici pro PC, Xbox One a PlayStation 4 16. 6. tohoto roku.