V rámci pravidelné měsíční nabídky her zdarma pro členy Xbox Live Gold přináší Microsoft další dva tituly pro Xbox Series X/S a Xbox One.

Předplatitelé si tentokrát mohou digitální knihovničku obohatit o Star Wars Episode 1 Racer a Hoa. První titul bude dostupný od 1. do 31. 5. Druhý potom od 16. 5. do 15. 6. letošního roku.

Star Wars Episode 1 Racer je závodní hra, která původně vyšla v roce 1999. V roce 2020 se dočkala remasteru, jenž dosahoval v recenzích hodnocení 63 až 70 %. A právě ten si můžete nárokovat.

„Ujměte se řízení jako Anakin Skywalker nebo jako kterýkoli z více než 21 Podracerů a pociťte plnou sílu dvou mohutných proudových motorů při simulované rychlosti až 965 km/h. Posaďte se do turbínou poháněného vozu a projeďte 8 velkolepých světů. Probojujte se hořícími metanovými jezery, mravenčími gravitačními tunely a mnoha dalšími místy v pulzujícím boji na život a na smrt, kde každý udělá cokoli, aby projel cílovou páskou. Jak daleko se dostanete?“ dočteme se v tisková zprávě.

„Hoa je krásná logická plošinovka s úchvatnou ručně malovanou grafikou, krásnou hudbou a klidnou, relaxační atmosférou. Zažijte kouzlo přírody a představivosti s hlavní postavou Hoa na její cestě úchvatným prostředím zpět tam, kde to všechno začalo,“ láká tisková zpráva na vstup do obrazu, který žije. Tohle dobrodružství začalo v roce 2021 a má od hráčů velmi kladné recenze.