Ještě jste nehráli Mafii 3 (i když bylo k dispozici demo) a máte dostatečně vybavený počítač? Potom můžete využít šance a zahrát si plnou verzi zdarma v rámci Steamu, kde můžete tuhle gangsterskou akci hrát až do 7. 5. 2020. Jde o plnou verzi a záleží pouze na vás, kam se až dostanete.

Když se vám Mafie 3 zalíbí, tak je ideální doba si ji koupit. Se slevou 75 procent za ni dáte pouze necelých 10 euro. Jen škoda, že není ve slevě také Season Pass, ten je nadále za 29,99 euro.

Mafia 3 od studia Hangar 13 vyšla na podzim 2016 a nesklidila moc pozitivní recenze. Časem se ale na drsný příběh Lincolna Claye nahlíží lépe, vývojáři zapracovali na optimalizaci, opravili chyby, a tak se můžete do New Orleans roku 1968 podívat i vy.

„Píše se rok 1968 a po letech bojů ve Vietnamu zná Lincoln Clay tuhle pravdu: rodina nejsou lidé, ke kterým se narodíš, ale ti, pro které zemřeš. Nyní je Lincoln zpátky doma v New Bordeaux a je odhodlán utéct před svou zločineckou minulostí. Ale když jeho náhradní rodinu, černou mafii, zradí a vyhladí mafie italská, Lincoln vybuduje novou rodinu z popela té staré a začne si přes mafiány, kteří jsou za to zodpovědní, klestit cestu plnou pomsty a vojenského vybavení. Intenzivní přestřelky, brutální souboj muže proti muže, napínavé řízení vozidel a pouliční vychytralost, to vše budete potřebovat. Ale díky té správné partě, drsným rozhodnutím a pár špinavým rukám je možné dostat se na vrchol městského podsvětí,“ přibližuje Mafii 3 vydavatel.

Chcete něco jiného a nevadí vám Epic Games Store? Pak si do knihovny můžete přidat temný horor Amnesia: The Dark Descent a dobrodružné RPG Crashlands. K aktivaci obou titulů máte čas do 7. 5. Pak bude zdarma Death Coming.