Final Fantasy VII Remake vychází již 10. dubna, tedy jen jeho první část, a přesto má očividně pár es v rukávu. Samotná hra není jen grafická předělávka, ale mění se i hratelnost, samotný svět a nejspíše i příběh, podle posledního traileru.

Nejznámějšími postavami jsou bezesporu CloudTifa a Aerith. Poslední zmíněná má jeden z nejtragičtějších příběhů v historii videoher a pokud jste o něm neslyšeli, tak byste se měli stydět. Každopádně v samotné hře je pomocí flashbacků představena postava Zacka, který byl první láskou Aerith a jak se později dozvíme, i přítel Clouda. Za Zacka si můžete dokonce zahrát v prequelu Crisis Core, který vyšel v roce 2007 na PSP. Jak v Crisis Core, tak samotném Final Fantasy VII můžeme spatřit poslední momenty Zacka, který na konci (Crisis Core) umírá. Jenže fanoušci nikdy nejsou spokojeni a hledali, kde se jen dalo, aby našli alespoň jediný náznak toho, že Zack žije.

Tím se dostáváme k velkému taháku poslední upoutávky. Na konci lze spatřit tajemnou osobu, u které můžeme spatřit pouze černé boty a špičku meče. Znamená to tedy, že Zack žije? Město Midgar, které můžeme vidět v dáli, vypadá zničeně, což by odpovídalo konci hry samotné, čímž se vyškrtává možnost, že by šlo o flashback.

Na odpovědi si musíme bohužel ještě pár dní počkat, jedno je ovšem jisté. Nejspíše dojde ke změnám v příběhu, ať už budou menší, či velkého rázu.