Pokud si v posledních letech držíte aspoň lehký přehled o tom, co se děje kolem Avatar: The Last Airbender, tak taky víte, že se toho chystá doopravdy hodně. Od plánovaných pokračování, spin-offů a animovaných filmů až po novou hranou verzi, která jistým lidem vyvolává vrásky. Nicméně, k téhle obří značce patří i nová hra, která nese název Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance.

A k menšímu údivu to vypadá, že byť by se mělo jednat o titul, který bude kopírovat originální příběh, tak zpracování není vůbec špatné. Ukázky totiž poměrně věrně vykreslují Aangova největší dobrodružství, pády i vzestupy. Nic si nevymýšlí a autoři si dali záležet i na zapracování příběhu do prostředí.

Kromě možnosti znovu prožít ty největší události, si příběh můžete užít jak sami, tak i v kooperaci s dalším hráčem. Navíc lze hru projít za devět různých postav, čímž by se mělo docílit poměrně dost uceleného zážitku. U každé postavy budete moci vylepšovat schopnosti a kupovat lepší zbraně. Zároveň by zde mělo být dostupné velké množství vedlejších úkolů na cestě zabránit Ohnivému národu ovládnout svět.

Vývojáři lákají na pestré využití elementů, bohaté prozkoumávání velkého světa a samozřejmě znovu prožití celého seriálu. Hra by se měla objevit na PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC již 22. 9. letošního roku.