V březnu/marci zazáří princezna Peach ve vlastní hře. Bude muset zachránit divadelní představení před zlou čarodějnicí Grape a jejími nohsledy. Díky kouzelné stuze, kterou obdrží od strážkyně Sparkle Theater, se postaví padouchům a výzvám v mnoha podobách.

Na převleky Peach se zaměřuje nový trailer, který láká na spoustu zábavy pro malé i velké hráče. Z dřívějška víme, že se princezna může stát šermířkou, aby se ubránila záporákům, detektivem, kdy bude prozkoumávat stopy a usvědčovat pachatele, kovbojkou s koněm a lasem nebo cukrářkou zahrnující protivníky „láskou“.

Dnešní video odhaluje podobu krasobruslařky, která elegantně bruslí po ledě a dokáže točit s nepřáteli. Je tady také zlodějka s různými pomůckami pro rychlý průchod úrovní. Zajímavá je podoba mořské panny. Peach se promění de facto v Ariel, aby zpěvem dokázala ovládat hejna ryb. Překvapivou podobou je ještě superhrdinka s velkou silou a dovedností létat.

Se změnou kostýmu se promění také prostředí. Vypadá to, že vše půjde ruku v ruce. Jaká podoba Peach se vám nejvíce líbí? Princess Peach: Showtime! vyjde 22. března/marce 2024 exkluzivně na Nintendo Switch.