Včera na počítače s Windows, PlayStation 4 a Xbox One vyšla hra WWE 2K20. Nový wrestling od studia Visual Concepts si koupili první hráči a většina z nich nedoporučuje dalším, aby za něj utráceli své peníze. Jde prý o obrovský krom zpět ve srovnání s předchozím dílem.

Hráč s přezdívkou Matias91023 píše, že hra je doslova nehratelná a nachází chyby při každém zápase a každý režim má nějaký problém. Petebaldwin si zase všímá nedostatku nového obsahu a špatných modelů některých postav. Thigvieira poukazuje na downgrade grafiky a různé, nespecifikované chyby. Zklamán je také Tadg30, který hrál všechny předchozí wrestlingové hry (od dob N64) a WWE 2K20 považuje za nejhorší wrestlingovou hru jakou kdy hrál.

Někteří ale dávají pozitivní recenze a dodávají, že ostatní jsou příliš přísní. Mostafaeln udělil 8/10 a mluví o WWE 2K20 jako o zábavné hře. Podobně se o titulu vyjadřuje i DCrooks6914, jenž si koupil Deluxe edici.

Na Steamu je od včerejška 125 uživatelských recenzí a jsou spíše záporné. Opět se můžeme dočíst o horší grafice, špatných modelech postav nebo recyklaci obsahu.

Názor hráčů potvrzuje magazín Forbes. Ten udělil WWE 2K20 hodnocení 53 procent s tím, že nejdůležitější část hry (hratelnost) je špatná a mnohem lépe se hraje loňský díl.