Nezávislé studio Three Fields Entertainment, které založili bývalí zaměstnanci Criterion Games z dob Burnoutu, konečně přichází s tím, po čem fanoušci dlouho volali. Zkušení závodní experti ve spolupráci s THQ Nordic oznámili netradiční arkádové závody Wreckreation, v nichž se střetávají světy Burnoutu a Trackmanie.

Proč netradiční? Wreckreation má totiž jeden zvrat: během jízdy stavíte vlastní tratě. Umístěním nejrůznějších ramp, částí tratí a dalších kousků budete s přáteli soutěžit o to, kdo projede trať, a to vše za současného pokládání těchto objektů. Není úplně jasné, jak to celé bude fungovat, ale stavba tratí v reálném čase během závodění zní rozhodně zajímavě. Pochopitelně nemohou chybět bouračky!

Vše se odehraje v otevřeném světě. Mapa má rozlohu 400 kilometrů čtverečních a nabízí řadu různých soutěží, jmenovitě Drift, Air, Near Miss, Stunt, Crash a Time. Jak se sluší a patří, tak nebude chybět úprava vozidel po stránce barvy, kol a zvuku motoru. Vše pak doplňuje 16 rádiových stanic.

Wreckreation dorazí někdy v budoucnu na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.