Studio Wargaming roztáčí ozubená kola roku 2023 a zve všechny hráče do World of Tanks a World of Tanks Blitz, kde dnešním dnem začíná speciální časově omezená akce na motivy jednoho z nejkultovnějších akčních sci-fi filmů – Terminátor 2: Den zúčtování.

Od 12. ledna do 26. ledna se hráči World of Tanks na PC mohou vydat na epickou cestu, která zahrnuje tanky, cestování v čase a spoustu roztaveného kovu. Tematický battle pass obsahuje 50 úrovní a přinese speciální tank T-832, kamufláže ve 2D stylu pro vaše tanky, unikátní obtisky, nápisy s ikonickými hláškami a čtyři velitele vozidel ze světa druhého Terminátora.

Unikátními veliteli posádky jsou Sarah Connorová, John Connor, T-800 a T-1000. Každá postava pronáší své ikonické hlášky z filmů, zatímco v garážích si poslechnete jedinečný soundtrack z filmové série.

Nový obsah je k dispozici také ve World of Tanks Blitz. V mobilní bezplatné hře je operace Hasta la Vista dostupná do 31. 1. 2023 a battle pass přináší až 60 úrovní. Mezi jedinečnými odměnami je tank Cyborg s legendární kamufláží T-800, 10 avatarů inspirovaných filmem Terminátor 2, 4 vzácné kamufláže tanků a profilové pozadí.