Populární bezplatná hra World of Tanks byla na konzolích vylepšena o aktualizaci 5.0, která přináší cross-play mezi PlayStationem 4 a Xboxem One. Společnost Wargaming tak splnila přání mnoha fanoušků, kteří dlouho volali po možnosti zahrát si proti hráčům na jiné konzoli.

Současně došlo k zahájení první sezóny World of Tanks: SummerSlam. V období od 21. 7. do 21. 9. 2020 nabídne SummerSlam exkluzivní nové tanky inspirované wrestlingovými legendami WWE, sběratelské posádky, nové garáže a mnoho dalšího. Mezi legendami jsou: Roman Reigns, “Macho Man” Randy Savage, “Rowdy” Roddy Piper, Ric Flair a Shawn Michaels.

Tyto legendy WWE budou hráči moci ovládat v Collector Tanks, z nichž každý má své vlastní jedinečné schopnosti. Tankisté si mohou vybrat z působivé sestavy tanků s wrestlingovými tématy WWE, jako jsou Undertakerův strach inspirující M48A2 Patton nebo Sgt. Slaughterův drsný T54E2.

Přečtěte si také: První gameplay záběry z EA Sports UFC 4. Necháte se zavřít do klece?

„Patch 5.0 je pravděpodobně největší aktualizace za několik posledních let. Spolupráce s WWE je fantastická a přináší hráčům spoustu nového obsahu. Kromě toho naše komunita očekávala podporu cross-play, která byla právě spuštěna, aby se hráči na PlayStationu a Xboxu mohli spojit a užívat si bitvy společně,“ uvedl v tiskové zprávě výkonný producent.